VI SÖKER

Kassapersonal deltid 75%

Om oss: Vi är en restaurang i Luleå centrum som serverar dagens lunch. Under början av 2023 planerar vi även att köra kvällsöppet.

Vem vi söker: Vi söker dig som är serviceinriktad, glad och trevlig och samtidigt har ett stort intresse för mat. Arbetet innebär i huvudsak att du kommer hjälpa till att betjäna kassan men även enklare förberedelser för servering av mat under lunchtid. Du arbetar med sedvanliga arbetsuppgifter inom kassa och service samt de enklare delarna av förberedelser med salladsbuffé, kaffehantering och dukning inför service. Erfarenhet är meriterande.

Vi letar efter någon som har ett brinnande intresse att arbeta inom restaurang och gillar att arbeta i ett högt tempo med ett leende på läpparna. Vi vill att du som söker ska ha fyllt 18 år. Du ska vilja utvecklas och leverera en grym upplevelse för våra kunder. Vi är ett väldigt roligt gäng och vi vill gärna få in fler härliga medarbetare!

Arbetstider: Måndag-fredag, tiderna kan variera men kommer i huvudsak förläggas ca 09.00-14.00.

Ansök: Vi kommer inte kunna ta emot besök eller CV:n personligen, ansök därför via mail och märk mailet med ”Ny stjärna Pub N More”.

Epost: info@pubnmore.se
Kontaktperson: Johan Hedenström
Telefon: 070-5555210

Vi ser fram emot din ansökan och att få träffa dig!